نکته: این آمار که ارائه دادیم یک آمار تقریبی برای یادگیری برنامه نویسی پایتون است و برای هر کس با شرایطش فرق میکند. پیشنهاد میکنم مقاله مدت زمان یادگیری برنامه نویسی رو حتما مطالعه کنید.
بعد از این که مقالاتی در مورد رکن های اصلی طراحی وب نوشتیم و با عناوین html چیست، css چیست، جاوااسکریپت چیست و جی کوئری چیست در سایت منتشر کردیم این بار به سراغ زبان برنامه نویسی پایتون رفته ایم و میخواهیم جواب سوال پایتون چیست رو دهیم و در مورد کاربرد پایتون صحبتی داشته باشیم، پس اگر میخواهید بدونید پایتون چیست این مقاله رو تا انتها دنبال کنید. ادامه مطلب ...
دوستان در مقاله مدت زمان یادگیری برنامه نویسی چند مورد را بررسی کردیم که تاثیر بسزایی در مدت زمان لازم برای یادگیری برنامه نویسی دارند. این چند مورد را دوباره در این مقاله به صورت کلی ذکر میکنیم.
پایتون یک زبان برنامه نویسی چند منظوره و قدرتمند، که توسط خودوفان روسوم هلندی در سال ۱۹۹۱ طراحی شده است. پایتون یک زبان اسکریپتی و بسیار قدرتمند و گسترده هستش و این روزها می توانید آثاری از نفوذش رو تقریبا همه جا ببینید. پایتون در دنیا به شدت همه گیر شده است. زبان برنامه نویسی پایتون یک زبان شی گرا است و از ویژگی های پیشرفته شی گرایی مثل : وراثت، چندشکلی، سربار گزاری عملگر و . . . پشتیبانی میکند. پیشنهاد میکنم برای آشنایی بیشتر با زبان برنامه نویسی پایتون حتما مقاله پایتون چیست رو مطالعه نمایید.
مثل بقیه مقالات در این حوزه برای بررسی مدت زمان یادگیری پایتون باید باز سه سطح رو در نظر بگیریم تا میزان و مدت زمان یادگیری پایتون دستمون بیاد. مدت زمان یادگیری پایتون هم تقریبا شبیه به زبان php می باشد. و میتوان گفت در همان حدود نیاز به وقت گذاشتن برای یادگیری دارد.
اگر بخواهیم با زبان برنامه نویسی پایتون در حد مقدماتی آشنا شویم و برنامه های کوچیک و ساده رو بنویسیم باید تقریبا ۹۰ ساعت وقت مفید صرف کنیم. که ۱۰ ساعت برای یادگیری و آموزش برنامه نویسی پایتون و ۸۰ ساعت هم برای تمرین این زبان، تا با مقدمات آن آشنا شویم.
اگر خواستیم مینی پروژه با این زبان برنامه نویسی بنویسیم باید مطالب بیشتری فرا بگیریم و تا حدودی بیشتر وقت بذاریم. معمولا برای یادگیری در این حد باید ۳۰۰ ساعت وقت مفید بذاریم. که معمولا ۲۰ ساعت برای یادگیری و آموزش برنامه نویسی پایتون و ۲۸۰ ساعت هم برای تمرین لازم داریم تا با بتوانیم مینی پروژه بنویسیم و بتوانی با پروژه های بزرگ کار کنیم.
اگر میخواهید کمر بند مشکلی پایتون رو بگیرید و پروژه بزرگ و شرکتی رو بنویسید باید خیلی بیشتر وقت بذارید. برای اینکه در این حوزه خبره شوید باید حداقل ۱۲۰۰ ساعت وقت مفید صرف کنید. که ۱۰۰ تا ۱۵۰ ساعت در جهت یادگیری و آموزش برنامه نویسی پایتون و مابقی وقت برای تمرین این زبان برنامه نویسی، تا در این زبان به صورت حرفه ای شوید.
نکته: این آمار که ارائه دادیم یک آمار تقریبی برای یادگیری برنامه نویسی پایتون است و برای هر کس با شرایطش فرق میکند. پیشنهاد میکنم مقاله مدت زمان یادگیری برنامه نویسی رو حتما مطالعه کنید.
یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی وب ، زبان برنامه نویسی php هست که به شدت بین برنامه نویس ها محبوب هست. اگر نگاهی بهانجمن PHP روی گیتهاب بیندازید، متوجه خواهید شد که روزانه پروژههای بسیار جذابی با استفاده از PHP پیادهسازی میشوند.
کتابخانه های زیادی برای برنامه نویسی php موجود هست اما چند کتابخانه به شدت معروف و پر کاربرد هستند در این مطلب میخواهیم ۲۰ کتابخانه معروف و پر کاربرد php رو معرفی کنیم. که جزو محبوبترین کتابخانههای سال ۲۰۱۶ هستند. این کتابخانههای متن باز کمک خوبی برای پیادهسازی پروژههای PHP خواهد بود.اگر هم دنبال منابع آموزش برنامه نویسی php هستید میتوانید از مطالب آموزشی داخل سایت استفاده کنید مثل آموزش مقدماتی تا متوسطه PHP ، آموزش php از صفر تا صد و دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی PHP Essential به زبان اصلی ،البته این سه عنوان که معرفی کردیم فقط سه مطلب بود از آموزش php داخل سایت ، یک مطلب دیگر هم در سایت منتشر کردیم که با استقبال فوق العاده کاربران روبرو بود آن همآموزش ساخت ربات تلگرام با PHP هست.
با استفاده از کتابخانهی Monolog میتوانید یک سیستم پیشرفتهی ورود به پنل طراحی کنید که از وب سرویس ها ، دیتابیس ها و فایل ها لاگ میگیرد. این کتابخانه کاربرد های فراوانی دارد و با سه فریمورک Laravel، Symfony2 و Slim نیز سازگار است.
این کتابخانه مجموعهای از کلاسهای PHP ای است که به توسعهدهندگان اجازه میدهد قابلیت ویرایش صفحه گسترده (spreadsheet) را در برنامههای خود پیادهسازی کنند. PHPExcel از فرمتهای پرکابردی مثل.xls و .xlsx، .ods و CSV پشتیبانی میکند.
PHP-ML یک کتابخانهی جالب برای پیادهسازی تکنیک یادگیری ماشین است. PHP-ML این امکان را به شما میدهد که با استفاده از یک API به ربات خود بیاموزید بر طبق دادههای ورودی تصمیمگیری کند. این کتابخانه الگوریتمهای گوناگونی برای تشخیص الگو و محاسبات آمار پیچیده ارائه میدهد.
این کتابخانهی کاربردی به کاربران اجازه میدهد تا از طریق شبکههای اجتماعی مثل گوگلپلاس، فیس بوک، توییتر، گیتهاب، اینستاگرم و لینکدین هویت خود را تایید کنند. فریمورکهای زیادی از Opauth پشتیبانی میکنند.
Whoops جزییات دقیق خطاها و اشکالات را به شما نشان خواهد داد. این کتابخانه یک صفحه خطا را نشان میدهد که در آن تمامی اشکالات با رنگ و سایزبندی مختلف مشخص است. فریمورک لاراول از این Whoops پشتیبانی میکند.
سیستم کش این کتابخانه سرعت بارگذاری سایت را به میزان قابل توجهی افزایش میدهد. FastCache به جای فرستادن هر کوئری به پایگاه داده، مورادی را ارسال میکند که خاص و منحصر بفرد است. به این معنا که اگر یک جست و جوی مشابه را ۱۰۰۰ بار انجام داده باشید، تنها یک بار از پایگاه داده استفاده میشود. بقیهی ۹۹۹ بار از کشِ سیستم بارگذاری میشود.
Guzzle یکی از بهترین کتابخانههایی است که برای کار با HTTP وجود دارد. این کتابخانه از عهدهی انجام هر کاری در مورد HTTP از جمله درخواستهای همزمان و غیر همزمان، کوکیهای HTTP، آپلود و دانلودهای زیاد و حجیم برمیآید. کار کردن با این کتابخانه بسیار آسان است.
Munee ترفند های زیادی را امکانپذیر میسازد. برای مثال کارهایی مثل ترکیب چند فایل CSS یا جاوا اسکریپت با یکدیگر، تغییر اندازه تصویر و کوچک سازی فایل ها یا فشرده سازی بر اساس Gzip به راحتی توسط این کتابخانه قابل اجراست. وظایفی که مطرح شد هم درسمت سرور و هم در سمت کاربر اجرا میشود تا ذخیره سازی مطلوبی انجام شود.
Twig یک موتور قالب ساز است که با استفاده از آن میتوانید کد های کوتاه تر و خواناتری بنویسید. این کتابخانه هر امکان پیشرفته ای که از یک موتور قالب ساز انتظار دارید، مانند مثل کار با حلقهها، متغیرها و شروط، به شما میدهد.
Goutte یک خزندهی وب است که با استفاده از ان میتوانید اطلاعات مورد نظر خود را از صفحات HTML یا XML به دست آورید. در واقع یک درخواست به آدرس اینترنتی مورد نظر فرستاده میشود و پاسخی دریافت میشود. این پاسخ به توسعه دهنده اجازه میدهد تا به روشهای گوناگون با صفحه مورد نظر در تعامل باشد.
این کتابخانه برای افرادی مناسب است که دستورات PHP را از خط فرمان اجرا میکنند. Climate مجموعه روش هایی را برای برقراری ارتباط با ترمینال ارائه میدهد.
این کتابخانه بر پایه Faker ساخته شده است که اشیای جعلی برای تست تهیه میکند. روش کار به این صورت است که ابتدا باید ساختار اشیای مورد نظر خود را بسازید. سپس با فراخوانی تابع آلیس، این شی جعلی به یک شی واقعی با مقادیر تصادفی تبدیل میشود.
این کتابخانه از PHP برای پشتیبانی از WebSocket ها استفاده میکند. WebSocket یک کانال ارتباطی میان سرور و کلاینت به صورت لحظهای برقرار میکند. برای این منظور Ratchett پردازشهای جداگانهای را ایجاد میکند که همیشه در حال اجراست و پیامها را به صورت ناهمگام ردوبدل میکند.
این کتابخانه در سیستمهایی مثل وردپرس و دروپال پیادهسازی شده و یکی از امنترین راهکارهای ارسال ایمیل در PHP است. PHPMailer توسطSMTP پشتیبانی میشود و میتوانید ایمیلهای مبتنی بر HTML را با استفاده از آن ارسال کنید.
Hoa یک کتابخانهی واحد نیست. این سیستم مجموعهای از ۵۰ کتابخانهی کاربردی را ارائه میدهد که برای توسعهی وب مفیدند. Hoa کاملا ماژولار است. به این معنی که میتوانید از هر کتابخانهای که مدنظرتان است، بدون هیچ در هم ریختگی استفاده کنید.
برای ساخت یک ایمیل در قالب HTML کدهای CSS باید بصورت inline نوشته شود. CssToInlineStyles این کار را به راحتی برایمان انجام خواهد داد. کافیست تا کد های خود را در یک فایل .css بنویسید تا این کتابخانه با استفاده از انتخابگرها، کدها را به تگهای مناسب خود اختصاص دهد.
برای هرگونه تغییری در رشتهها باید از این کتابخانه استفاده کنید. Stringy متد های مختلفی از جمله( reverse(), htmlEncode(), toAscii() ) را برای اصلاح متن پیشنهاد میدهد.
این کتابخانه یک اجرا کنندهی وظیفه(task) میباشد که فقط مختص PHP است. با استفاده از Robo میتوانید یک اتوماسیون برای خود راه بیندازید تا گردش کارتان بهبود یابد. کتابخانهی Robo میتواند تست انجام دهد و به بروزرسانیهای کنترل نسخه رسیدگی کند.
این کتابخانه از متد های مختلفی استفاده کرده و متغیرها را به شکلی خوانا و قابل فهم برای افراد تبدیل میکند. برای مثال میتواند اعداد یونانی را ترجمه کند، رشتههای طولانی را کوتاه کند و یا بایتها را به شکل kB/MB/GB محاسبه کند. این کتابخانه بیشتر از ۱۵ زبان (حتی از نوع گفتاری) را پشتیبانی میکند.
ColorExtractor کتابخانهی سودمندی است که برای استخراج رنگ از تصاویر استفاده میشود. این کتابخانه تمامی پیکسلهای تصویر را بررسی کرده و یک پالت رنگی به ما بر میگرداند. توسعه دهندگان از این پالت رنگی برای تشخیص رنگ قالب استفاده میکنند و طراحی خود را با آن انطباق میدهند.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 | <span class="hljs-keyword">require</span> <span class="hljs-string">'vendor/autoload.php'</span>; <span class="hljs-keyword">use</span> <span class="hljs-title">League</span>\<span class="hljs-title">ColorExtractor</span>\<span class="hljs-title">Color</span>; <span class="hljs-keyword">use</span> <span class="hljs-title">League</span>\<span class="hljs-title">ColorExtractor</span>\<span class="hljs-title">Palette</span>; <span class="hljs-variable">$palette</span> = Palette::fromFilename(<span class="hljs-string">'./some/image.png'</span>); <span class="hljs-variable">$topFive</span> = <span class="hljs-variable">$palette</span>->getMostUsedColors(<span class="hljs-number">5</span>); <span class="hljs-variable">$colorCount</span> = count(<span class="hljs-variable">$palette</span>); <span class="hljs-variable">$blackCount</span> = <span class="hljs-variable">$palette</span>->getColorCount(Color::fromHexToInt(<span class="hljs-string">'#000000'</span>)); |
در این پست سعی کردیم بهترین کتابخانه های php رو معرفی کنیم اگر شما هم کتابخانه ای رو میشناسید که به نظرتون مفید و پر کاربرد هستد در بخش نظرات اعلام کنید تا در این مطلب اضافه کنیم.
با توجه به اینکه در چند سال اخیر دانشگاهها و برنامهنویسان ایرانی به شکل جدی پایتون را مورد توجه قرار دادهاند انتظار میرود در چند سال آینده بر تعداد برنامهنویسان داخلی این زبان افزوده شود. اما اگر تازه به دنیای برنامهنویسی پایتون قدم گذاشتهاید، پیشنهاد میکنیم این مطلب را مطالعه کنید تا اشتباهاتی که در ادامه مشاهده خواهید کرد در کار شما وقفه ایجاد نکنند.
بهکارگیری متغیرهای تغییرپذیر به عنوان پارامترهای پیشفرض در زمان تعریف یک تابع
شما تابعی در اختیار دارید که به منظور جستوجوی لینکهای روی یک صفحه جاری بهکار گرفته شده و لینکها را به فهرست دیگری اضافه میکند. به مثال زیر نگاه کنید.
def findlinks(onepage, add_to=[]):
new_links = onepage.search_for_links()
add_to.extend(new_links)
return add_to
در ظاهر همه چیز خیلی خوب و عادی به نظر میرسد. این قطعه کد کار میکند. اما مشگلی در این زمینه وجود دارد. اگر ما یک فهرست را به پارامتر add_to اضافه کنیم، قطعه کد مطابق انتظار ما کار میکند. با این وجود اگر به تابع اجازه دهیم از مقادیر پیشفرض استفاده کند، اتفاق جالب دیگری رخ میدهد. قطعه کد را با مقدار زیر آزمایش کنید.
def fn(var1, var2=[]):
var2.append(var1)
print var2
fn(3)
fn(4)
fn(5)
شما انتظار دارید تا مقادیر [3]، [4] و [5] را مشاهده کنید. اما در مقابل [3]، [3,4] و [3,4,5] را دریافت خواهید کرد. چرا این اتفاق رخ داد؟ شما فهرست یکسانی را در هر زمان اجرا مشاهده میکنید. در پایتون، زمانی که ما یک تابع شبیه به این مورد مینویسیم، فهرست به عنوان بخشی از تعریف تابع به کار میرود. در نتیجه هر زمان تابع فراخوانی میشود، فهرست جدیدی ساخته نشده و از همان فهرست قبل استفاده میشود. البته این مشگل زمانی به وجود میآید که از مقادیر پیشفرض یا مقادیر تغییرپذیر در تابع استفاده کنیم یا تابع را با مقدار پیشفرض فراخوانی کنیم. برای حل این مشگل باید در زمان تعریف تابع از نوع تغییرناپذیر (Immutable) استفاده کنیم. در نتیجه از قطعه کد زیر باید استفاده کنیم.
def search_for_links(page, add_to=None):
if not add_to:
add_to = []
new_links = page.search_for_links()
add_to.extend(new_links)
return add_to
بهکارگیری نوعهای دادهای تغییرپذیر در قالب متغیرهای کلاس
این مشگل یکی از رایجترین و مرسومترین خطاهایی است که اغلب برنامهنویسان پایتون با آن روبرو هستند. به قطعه کد زیر توجه کنید.
class URLCatcher(object):
urls = []
def add_url(self, url):
self.urls.append(url)
این کد به نظر عادی است. ما یک شی با آدرسهای اینترنتی ذخیرهساز در اختیار داریم. زمانی که متد add-url را فراخوانی میکنیم، یک آدرس اینترنتی را برای ذخیرهسازی اضافه میکند. به نظر میرسد قطعه کد کامل است! اجازه دهید تابع را در عمل مشاهده کنیم.
a = URLCatcher()
a.add_url('http://www.google.com')
b = URLCatcher()
b.add_url('http://www.mysite.co')
b.urls
['http://www.google.com', 'http://www.mysite.co']
a.urls
['http://www.google.com', 'http://www.mysite.co']
صبر کنید چه اتفاقی افتاد؟ ما انتظار این مورد نداشتیم. ما دو شی جداگانه a و b را معرفی کنیم. یکی از اشیا یک آدرس اینترنتی ارائه میکند و شی b آدرس دیگری را ارائه میکند. اما چگونه است که این اشیا هر دو آدرس اینترنتی دارند؟ به نظر میرسد همان مشگل مثال قبل را تکرار کردهایم. فهرست آدرسهای اینترنتی در زمان تعریف کلاس ساخته شده و معرفی میشود. همه نمونههای تعریف شده از کلاس از یک فهرست یکسان استفاده میکنند. برای حل این مشگل قطعه کد زیر را میتوانیم همانند مثل زیر ویرایش کنیم.
class URLCatcher(object):
def __init__(self):
self.urls = []
def add_url(self, url):
self.urls.append(url)
اکنون آدرسهای اینترنتی زمانی که شی ساخته میشود به درستی مقداردهی اولیه میشود. زمانی که دو شی جداگانه را تعریف میکنیم، آنها از دو فهرست جداگانه استفاده میکنند.
یکی از سوالات متداول و پر تکراری که توسط کاربران پرسیده می شود مدت زمان یادگیری برنامه نویسی است. اکثر کاربران هر زبان برنامه نویسی را میخواهند شروع کنند اول کار و شروع یادگیری برنامه نویسی دوست دارند بدونند که در چه زمانی میتوانند به این زبان برنامه نویسی مسلط شوند. قبل از بحث در مورد مدت زمان یادگیری برنامه نویسی پیشنهاد میکنم مقاله چرا باید برنامه نویسی یاد بگیریم ؟ را حتما مطالعه کنید و بعد از مطالعه این مقاله به سراغ مقاله یادگیری برنامه نویسی را از کجا شروع کنیم بروید چون باید ابتدا مباحث اولیه رو فرا بگیرید بعد به سراغ مدت زمان یادگیری برنامه نویسی بیایید.
برای جواب دادن به سوال مدت زمان لازم برای یادگیری برنامه نویسی چند مورد دخیل هستند که بعضی از این موارد خیلی خیلی مهم هستند و بعضی هم تا حدودی تاثیر دارند. اگه دوست دارید که بدونید مدت زمان یادگیری برنامه نویسی چه مقدار است حتما این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
اولین موردی که در مدت زمان یادگیری برنامه نویسی تاثیر دارد زبان برنامه نویسی است که انتخاب میکنیم. مثلا وقتی شما یک زبان برنامه نویسی چند سکویی انتخاب میکنید از پیچیدگی بیشتری برخوردار است و قطعا زمان بیشتری برای یادگیری نیاز دارد. مثلا زبان های برنامه نویسی وب چون جذاب تر هستند یا زبان های کد نویسی مثل HTML و CSS خیلی سریع تر میتوانید راه بیفتید و یاد بگیرید.
برنامه نویسی چند سکویی: یعنی با آنها میتوان برای بسترهای متفاوتی برنامهنویسی کنید. مانند زبان برنامهنویسی «جاوا» (Java) که به کمک آن میتوانید برای سیستم عامل اندروید، وب، ویندوز، لینوکس و مک برنامهنویسی کنید. ولی برنامهنویسی برای بسترهای مختلف به سادگیِ حرفزدن در مورد آن نیست و تقریبا برای هر بستر نیاز به مهارتهای خاصی است.
یکی دیگر از موارد تاثیر گذار در یادگیری برنامه نویسی، وقتی است که روزانه برای یادگیری برنامه نویسی میگذارید. مثلا کسی که روزانه ۸ ساعت وقت میگذار با کسی که روزانه ۲ ۳ ساعت وقت میگذارد شب و روز است. چون کسی که روزانه ۸ ساعت وقت میذارد تو ۴ ۵ ماه یک برنامه نویس خوب شود ولی کسی که روزانه ۲ ۳ ساعت وقت میگذارد حداقل یک سال طول میکشد. پس وقتی که روزانه برای یادگیری برای یادگیری برنامه نویسی میگذارید خیلی خیلی مهم است.
یکی از اثر گذارترین و موثرترین عوامل در برنامه نویس شدن تمرین و تکرار است وقتی شما کمتر تمرین کنید مسلما دیرتر برنامه نویس می شود و تمرین به شدت در زمان و مدت زمان یادگیری برنامه نویسی اثر دارد. پس باید وقت بیشتری برای تمرین بگذارید تا کامل مسلط شوید و دوباره کاری نشود.
یکی از مواردی که اگر بلد باشید خیلی خیلی شما رو جلو میندازه اون هم دونستن الگوریتم و فلوچارت است. وقتی شما الگوریتم و فلوچارت میدونید خیلی مباحث برای شما راحت و قابل هضم تر میشند. پیشنهاد میکنم اگر نمیخواهید برنامه نویسی کار کنید حتما الگوریتم و فلوچارت یاد بگیرید. چون برای حل هر مسئله و سوالی به شما کمک شدیدی میکند. برای یادگیری الگوریتم و فلوچارت پیشنهاد میکنم کتاب آموزش جامع الگوریتم و فلوچارت به زبان فارسی را دانلود کنید و مطالعه کنید.
یکی دیکر از این موارد که میشه گفت تاثیر دارد ضریب هوشی است. این عامل بیشتر در مباحث پیچیده و سنگین خود را نشان میدهد و در ابتدای کار زیاد نماینگر نیست و در مباحث پیچیده تاثیر گذار است.
اگر بدونید کدهای سطح بالای برنامه نویسی (منظور از زبان های برنامه نویسی سطح پایین و سطح بالا) نزدیک به زبان محاوره ای انگلیسی است و اگر زبان انگلیسی حتی در حد مبتدی هم بلد باشید خیلی خیلی جلو میفتید و واقعا تاثیر خوبی دارد. اگر حتی زبانتون خوب نیست جای نگرانی نیست میتونید از طریق مقاله یادگیری برنامه نویسی را از کجا شروع کنیم که در مورد زبان انگلیسی برای برنامه نویسی هم صحبت کردیم زبانتون رو بهتر کنید.
یکی از مواردی که تاثیر آنچنانی ندارد دونستن ریاضیات است اما اگر زیاضیات بلد باشید یکم جلو میفتید و در مدت زمان یادگیری برنامه نویسی مقداری تاثیر دارد. البته خیلی از برنامه نویسی های بزرگ هم ابتدا ریاضیات بلد نبودن ولی در کنار یادگیری برنامه نویسی سعی کردن ریاضیات خودشون رو بهتر کنند. پس اگر بلد نیستید اصلا جای نگرانی نیست.
قدیم فکر میکردم افرادی که مثلا ۵۰ ۶۰ سالشون هستند اصلا و ابدا نمیتونند برنامه نویسی یاد بگیرند و اصلا توانشو ندارند اما بعد از این که تو دوره های برنامه نویسی خودمون افراد ۵۵ و۶۱ ساله دیدم و واقعا برنامه نویس شدن و الان دارند پروژه میگیرند و درامد زایی میکنند متوجه شدم سن تاثیر آنچنانی رو یادگیری برنامه نویسی ندارد. اما باید قبول کرد افرادی که سن پایین تری دارند سریعتر یاد میگیرند و در مدت زمان یادگیری برنامه نویسی تاثیر دارد اما نه زیاد.
یکی از عوامل موثر در یادگیری برنامه نویسی اراده و حوصله هستش چون اگه اراده نداشته باشید همش ول میکنید و دوباره شروع میکنید و مدت زمان یادگیری برنامه نویسی را طولانی میکند. پس شخص باید واقعا اراده و حوصله داشته باشد تا سریع یاد بگیرد.
بر اساس این موارد که گفته شد میتوان گفت اگر به فکر کار در بازار کار ایران هستید و شروع کنید به یادگیری برنامه نویسی و فول تایم وقت بذارید میتوان گفت در عرض ۶ تا ۱۲ ماه میتوانیدبرنامه نویس قابل قبولیشوید و به درآمد قابل قبولی برسید. البته کسانی داریم (ار بچه های دوره های آموزشی سایت) در کمتر از ۶ ماه هم برنامه نویسی خاصی رو مسلط شدند و پروژه های خوبی سفارش گرفته اند. و افرادی داریم که با کار و تمرین روزانه ۲ الی ۴ ساعت توانسته اند در عرض ۶ تا ۸ ماه به نتایج قابل قبولی برسند. البته برای تجربه کسب کردن زمان زیادی باید وقت بذارید تا به یک برنامه نویس با تجربه تبدیل شوید. پس میتوان گفت مدت زمان لازم برای یادگیری برنامه نویسی برای افراد مختلف متفاوت است و بسته به شرایط می باشد.
بعد از منتشر کردن مقاله مدت زمان یادگیری برنامه نویسی خیلی از کاربران درخواست دادن در مورد مدت زمان یادگیری سی شارپ هم مقاله ای منتشر کنیم. من هم تصمیم گرفتم در یک مقاله جدا و به صورت کامل مدت زمان یادگیری سی شارپ را مورد بررسی قرار دهیم. پیشنهاد میکنم قبل از خواندن این مقاله، حتما مقاله مدت زمان یادگیری برنامه نویسی را مطالعه کنید.
دوستان در مقاله مدت زمان یادگیری برنامه نویسی چند مورد را بررسی کردیم که تاثیر بسزایی در مدت زمان لازم برای یادگیری برنامه نویسی دارند. این چند مورد را دوباره در این مقاله به صورت کلی ذکر میکنیم.
حالا میخوایم بدونیم اگر شروع به یادگیری برنامه نویسی سی شارپ کنیم باید چه مقدار زمان در نظر بگیریم. در دوره هایی که در سایت برگزار کردم واقعا به صورت دقیق نمیشه گفت که باید چه مقدار وقت بذاریم تا مسلط شویم چون واقعا به عوامل بالا و خود فرد بستگی دارد. ولی در بخش پایین سعی میکنم به صورت نسبی مدت زمان یادگیری سی شارپ را بیان کنم تا حداقل کاربران یه وقت و زمان تقریبی دستشون بیاد.
اول این نکته رو بیان کنم بعد از مطالعه این مقاله حتما مقالات تعریف برنامه نویسی، چرا باید برنامه نویسی یاد بگیریم ؟، الگوریتم برنامه نویسی چیست؟، یادگیری برنامه نویسی را از کجا شروع کنیم، چه ابزاری برای برنامه نویسی لازم است؟، حداقل سیستم مورد نیاز برای برنامه نویسی و منظور از زبان های برنامه نویسی سطح پایین و سطح بالا را مطالعه کنید چون دید خوبی در زمینه برنامه نویسی به شما میدهند.
اگر ما بخواهیم به صورت مقدماتی و مبتدی با برنامه نویسی سی شارپ آشنا شویم و مباحث اولیه رو بدونیم تقریبا یک ماه طول میکشد چون در ابتدا برای یادگیری هر زبانی باید یک مقدار بیشتر وقت بگذارید تا با چارچوب آن زبان آشنا شوید حالا میزان این یک ماه چطور است یعنی هر روز، ۳ تا ۵ ساعت وقت بذارید بعد یک ماه با مباحث مقدماتی و کلی این زبان آشنا می شوید. اما در ادامه روند یادگیری بهتر و سریع تر می شود.
حال برای یادگیری سی شارپ تا حد متوسط، یعنی بتوانید پروژه های کوچک بنویسید مثل ماشین حساب، دفترچه یاداشت، دفترچه تلفن و امثال این پروژه های تقریبا بین ۲ تا ۳ ماه با تمرین و کار روانه ۳ تا ۵ ساعت قدرت و امکان نوشتن این مدل پروژه هایی وجود دارد. در ابتدا شاید سخت به نظر برسد ولی وقتی قدم به قدم جلو میرید خیلی راحت می شود.
اما اگر بخواهید پروژه های بزرگتر و جامع تری بنویسید باید حداقل ۶ ماه تمرین کنید و آموزش ببینید. مثلا برای نوشتن پروژه کتابخانه، هلال احمر، مشاور املاک، درمانگاه و امثال این پروژه ها به کار روازنه ۳ تا ۵ ساعت به مدت حداقل ۶ ماه وقت نیاز است.
حالا بعضی میپرسند اگر بخواهیم وارد بازار کار شویم باید چه کنیم و مدت زمان یادگیری سی شارپ واقعا چه مقدار است باید بگویم برای ورود به بازار کار بیشتر بحث تجربه است و اگر تجربه پیدا کنید خیلی راحتر و بهتر وارد بازار کار می شوید ولی از ماه ۶ میتوانید پروژه سفارش بگیرید و شروع به انجام دادن آن ها کنید. البته خودتون هم سعی کنید یک پروژه در نظر بگیرید و شروع به نوشتن آن کنید که اولا تجربه کسب کنید دوما یک رزومه براتون حساب شود.
یک نکته دیگر که حتما باید توجه ویژه به آن شود بحث آموزش است سعی کنید از آموزش های خوب و درست استفاده کنید بعضی از آموزش ها شما را به بی راه میبرند و تا برگردید خیلی زمان از دست داده اید. برای یادگیری برنامه نویسی سی شارپ پیشنهاد میکنم مقاله چگونه متخصص سی شارپ شویم ؟ را حتما مطالعه کنید چون وقتی از آموزش های درست استفاده میکنید مدت زمان یادگیری سی شارپ به شدت کم می شود.
یکی از سوال های پر تکرار کاربران این است که چگونه میتوان یک برنامه نویس حرفه ای شد؟ و برای هر کدوم هر بار توضیح میدهم اما میخوام در یک مقاله به صورت کامل به سوال چگونه میتوان یک برنامه نویس حرفه ای شد؟ جواب کامل دهم و تا حدودی سعی میکنم تمام جوانب را در نظر بگیرم.
قبل از این که جواب سوال چگونه میتوان یک برنامه نویس حرفه ای شد؟ را دهیم پیشنهاد میکنم سه مقاله چرا باید برنامه نویسی یاد بگیریم ؟، یادگیری برنامه نویسی را از کجا شروع کنیم و مدت زمان یادگیری برنامه نویسی را کامل مطالعه کنید چون نکات فوق العاده در این سه مقاله بیان شده است.
چند عامل دست به دست هم میدهد تا یک شخص در برنامه نویسی حرفه ای شود. در بخش پایین این عوامل رو مورد بررسی قرار میدهیم و سعی میکنم تجربه شخصی خودم رو در این موارد لحاظ کنم تا مقاله بیشتر تجربی شود تا آکادمی پس همراه من باشید.
اولین و اصلی ترین سوال این است چرا میخواهید برنامه نویسی را فرا بگیرید و هدف از یادگیری برنامه نویسی چیست؟ میخواهید کسب دآرمد کنید، جنبه تفریح دارد. میخواهید دروس دانشگاهی را پاس کنید و . . . پاسخ به این سوال اهمیت بسیاری دارد تا بتوانید در مراحل بعد بهتر عمل کنید.
بعد از این که هدف از برنامه نویسی را مشخص کردید باید حوزه کاری را مشخص کنید میخواهید وب کار کنید، برنامه نویس موبایل شوید یا نه میخواهید در حوزه دیگر کار کنید. حتما حتما این بخش را مشخص کنید تا در بخش های بعدی دچار مشکل نشوید.
بعد از این که حوزه برنامه نویسی را انتخاب کردید باید بر اساس آن حوزه زبان برنامه نویسی را انتخاب کنید و بر اساس اون زبان مراحل بعدی را پیش بگیرید. مثلا اگر به دنبال این هستید که برنامه نویسی وب کار کنید باید مشخص کنید میخواهید asp.net یا php کار کنید.
بعد از این که زبان برنامه نویسی را مشخص کردید باید به سراغ منابع آموزش برنامه نویسی باشید. چون برای حرفه ای شدن در برنامه نویسی باید منابع خوبی در اختیار داشته باشید و سریع دانش برنامه نویسی را کسب کنید، راه های زیادی برای کسب دانش برنامه نویسی وجود دارد که در بخش پایین این راه ها رو مورد بررسی قرار داده ایم.
یکی از منابع یادگیری و آموزش برنامه نویسی، کتاب های برنامه نویسی هستند اما متاسفانه یادگیری برنامه نویسی از روی کتاب به شدت سخت و طاقت فرسا است و کسی که میخواهد از روی کتاب یاد بگیرد با چالشی سخت روبرو است. و این نکته را متذکر شوم که در یک کتاب برنامه نویسی مطالب آنچنانی و حرفه ای آموزش داده نمی شود و بیشتر جنبه آکادمی و دانشگاهی دارد.
–فیلم های برنامه نویسی
یکی از بهترین و عالترین منابع جهت یادگیری و آموزش برنامه نویسی، استفاده از فیلم های آموزشی با کیفیت است. یکی از خوبی های فیلم های برنامه نویسی این است که سریع دانشجو میاموزد و هزینه آن نسبت به کلاس های حضوری به شدت پایین است. و این که اگر فیلم های آموزشی مشخصا برای بازار کار باشند که دیگر عالی می شود. و لازم به ذکر است هر وقت که دوست دارید میتوانید فیلم ها را ببینید.
در سایت سورس ایران منابع زیادی جهت یادگیری و آموزش برنامه نویسی و ورود به بازار وجود دارد که با قیمت بسیار پایین و کیفیت مناسب عرضه شده اند. پیشنهاد میکنم پکیج چند منظوره ورود به بازار کار را حتما ببینید. البته از ۲۳۰ ساعت فیلم ارائه شده بیش از ۴۵ ساعت به صورت هدیه در سایت منتشر شده است.
–سورس های برنامه نویسی
یکی از دیگر از منابع یادگیری و آموزش حرفه ای برنامه نویسی، استفاده از سورس کدهای آماده است. شما با دیدن سورس کدهای آماده میتوانید دید برنامه نویسی پیدا کنید. سعی کنید تا میتوانید سورس کد برنامه نویسی ببینید و آنها را تحلیل کنید یعنی ببینید الگوریتم و نحوه کدنویسی آنها چطور است. معمولا سورس کد های برنامه نویس های خارجی به شدت پیشنهاد می شود چون از نظم و یکپارچگی خاصی پیروی میکنند.
–کلاس های برنامه نویسی
یکی دیگر از راه های حرفه ای شدن در برنامه نویسی، شرکت در کلاس های برنامه نویسی خوب است و اگر یک استاد با کیفیت و کار بلد پیدا کنید به نظرم خیلی به پیشرفت و حرفه ای شدن شما کمک میکند اما یک مشکلی که وجود دارد که هزینه بسیار بالا دارد. البته خیلی از اساتید برنامه نویسی متاسفانه در کلاس های درس چیز خاصی ارائه نمیدهند و بیشتر مطالب تئوری و آکادمی ارائه میدهند که زیاد مناسب بازار کار نیست.
–سایتهای مرجع برنامه نویسی
یکی دیگر از منابع آموزش برنامه نویسی حرفه ای، استفاده از سایت های مرجع برنامه نویسی است مثل همین سورس ایران، که منابع را در بستر اینترنت ارائه میدهد.البته سایت های خارجی خوبی وجود دارد.
هر وقت ازم سوال می شود چگونه میتوان یک برنامه نویس حرفه ای شد؟ میگم تا می توانید مثال بزنید و آن را حل کنید. اگر میخواهید سریع و برق آسا در این حوزه حرفه ای شوید باید تا میتوانید مثال های گوناگون حل کنید. سعی کنید انواع مثال ها را حل کنید تا دستتون روان و چالشی شوید. مثلا بگید مثال ماشین حساب رو بزنید چه امکاناتی داشته باشه بعد بشینید بنویسید.
اگر میخواید واقعا در نوشتن برنامه های کامپیوتری قوی شوید و حرفی برای گفتن داشته باشید باید پشت سر هم تمرین داشته باشید. هر وقت رو یک موضوع تمرین و تکرار داشتید به راحتی بر اون موضوع مسلط می شوید و واقعا در ذهن شما می ماند.
تا میتوانید از کد آماده استفاده نکنید چون هم شما رو از چالش دور میکند هم کار غیر اخلاقی است پس سعی کنید تا میتوانید خودتون کد بزنید تا هم دستتون روان شود هم چالشی رشد کنید تا در آینده هر نوع برنامه ای را به راحتی بنویسید.
در انجام پروژه ها همیشه به دنبال روش جدید و بهتر باشید و سعی کنید کارها را ساده تر کنید. کنجکاو باشید و خودتان را محدود به دانش تان نکنید و مرتبا جستجو کنید. برنامه نویسان حرفه ای هرگز خود را محدود به دانش شان نمی کنند و همواره به دنبال ارتقا دانش خود هستند. هدف از انجام پروژه ها نیز همین است.
در ابتدا، برنامه نویسی یکم سخت و دلسرد کننده است اما کسی میتواند حرفه ای شود که بتواند این دوران رو به خوبی بگذروند و این چالش های را رد کند. سعی کنید اگر به مشکلی برخورد کردید سعی بر حل آن داشته باشید نه این که کلا برنامه نویسی را کنار بگذارید. خیلی ها رو میشناسم برنامه نویسی را تا جای خوبی جلو بردن اما متاسفانه در وسط کار با چالشی نه چندان عجیب برخورد کردن و کلا برنامه نویسی را رها کرده اند.
یکی از کارهای اصلی برای حرفه ای شدن در برنامه نویسی هدف گذاری است. مثلا شما هدف تعریف کنید برای نوشتن برنامه یا نرم افزاری خاص. مثلا بگید تا یک ماه آینده باید یک کتابخانه با این امکانات رو باید بنویسم و سعی کنید در آن زمان تعیین شده پروژه را تموم کنید. این کار باعث می شود که منظم و حرفه ای تر شوید.
یکی از کارهایی که به شدت شما را حرفه ای تر میکند پیدا کردن دوستان برنامه نویس است. چون با این دوستان بیشتر بحث برنامه نویسی میکنید و نکات جدید فرا میگیرید. پس سعی کنید از طریق شبکه های اجتماعی و انجمن ها دوستان برنامه نویس خوب و حرفه ای پیدا کنید.
سعی کنید همیشه به روز باشید. آخرین ورژن از برنامه ها و کدهای نوشته شده را دانلود کنید، سعی کنید همه مطالب برنامه نویسان هم زبانتان را بخوانید، اگر نسخه ی جدید از مفسر زبانتان عرضه شد شما باید از اولین اشخاصی باشید که آن را دانلود می کند.
اخ اخ رسیدیم به چیزی که حرف دل خیلی از اساتید و برنامه نویس ها است. در انتهای جواب سوال چگونه میتوان یک برنامه نویس حرفه ای شد؟ باید بگم هیچ وقت در این راه مغرور نشوید چون خیلی از کسانی که پا در این راه میگذارند متاسفانه با نوشتن یک کد دچار غرور کاذب می شوند پس مغرور شدن ممنوع، سعی کنید فروتن باشید و بیشتر یاد بگیرید.
با اینکه زبان برنامهنویسی پایتون در مقایسه با سایر زبانهای برنامهنویسی عمر چندانی ندارد، اما به خوبی توانسته جای خود را در میان دولوپرها باز کند و پلههای ترقی را نیز یکی پس از دیگری بپیماید. در حال حاضر، پایتون بر اساس شاخصTIOBE به پلهٔ چهارمین زبان محبوب از دید توسعهدهندگان رسیده است که این نشان از افزایش محبوبیت این زبان در میان فعالان حوزهٔ توسعهٔ نرمافزار دارد.
در این پست بدون در نظر گرفتن اینکه شما برنامهنویس ماهری هستید یا تازه برنامهنویسی را برای ادامهٔ راه انتخاب کردهاید، ۵ دلیل برای یادگیری زبان پایتون به شما ارائه خواهیم کرد که عبارتند از:
۱- به سادگی میتوان پایتون را فرا گرفت
کدها و دستورات پایتون بسیار نزدیک به زبان انگلیسی است که به راحتی میشود آن را خواند و درک کرد (به طور مثال، خوشبختانه نیازی به سمیکالن یا ; در آخر دستورات نیست). راهنمای نگارش کد PEP8 از سال ۲۰۰۱ قواعدی را برای خوانایی هرچه بیشتر پایتون در نظر گرفته است و نمونه سورسیکدی که در ادامه میبینید، بر اساس این راهنما نوشته شده است:
Good
if foo == 'blah':
do_something()
do_one()
do_two()
do_three()
Bad:
if foo == 'blah': do_something()
do_one(); do_two(); do_three()
۲- پایتون بر روی تمام پلتفرمها اجرا میشود
این قابلیت در مورد سایر زبانهای محبوب نظیر PHP ،Java و ++C هم صدق میکند اما میتوان پایتون را بر روی دیوایسهای کوچک نظیر Raspberry-Pi و یا حتی کوچکتر از آن یعنی Micro:Bit نیز اجرا کرد که چنین قابلیتی به منزلهٔ یکی دیگر از برگ برندههای زبان برنامهنویسی Python است.
۳- پایتون از نوع زبانهای GPL است
زبانهای GPL (در مقابل DPL) به آن دسته از زبانهای برنامهنویسی گفته میشود که میتوان در مقیاس عظیمی از حوزههای کامپیوتری از آنها در جهت نوشتن برنامههای کاربردی استفاده کرد و تمرکز آنها بر یک حوزهٔ خاص مانند پزشکی، تجاری و ... قرار ندارد. احتمالاً کمتر برنامهنویسی را میتوان یافت که از پایتون برای نوشتن سیستمعامل و یا بازیهای فوق حرفهای استفاده کند اما مسلماً پایتون زبان انعطافپذیری است و قابلیت ساخت هر چیزی -از نرمافزارهای دسکتاپ گرفته تا اپلیکیشنهای وب و فریمورکهای متعدد- را دارا است.
حتی در سالهای اخیر، پایتون قدرت خود را با ارائه پکیج SciPy در حوزهٔ علوم ریاضیات و محاسبات عددی نیز به نمایش گذاشته است. اگر فکر میکنید این دلایل کافی نیستند، باید گفت که پایتون همچنین دارای ابزارهای قدرتمند در حوزهی GUI (رابط گرافیکی کاربری) مانند wxPython است که گوی سبقت را از لایبرری مشهور GUI زبان ++C یعنی wxWidgets ربوده است.
پایتون از دو ورژن ۲ و ۳ سرچشمه گرفته است که آخرین نسخهٔ ورژن قدیمی این زبان ۲.۷.۱۲ است. اگر شما قصد یادگیری پایتون را دارید، مسلماً ورژن ۳ این زبان انتخاب مناسبتری برای شما خواهد بود (همچنین اگر به لایبرری خاصی نیاز پیدا کردید، حتماً لیست پکیجهای پایتون را بررسی کنید). در حال حاضر، حدود ۶۷ هزار پکیج در این مجموعه لیست شدهاند که برخی از آنها فقط با ورژن ۲ سازگار هستند (برای کسب اطلاعات بیشتر، به مقالهٔ Python 3 Readiness: بررسی وضعیت ماژولهایی که به پایتون 3 منتقل شدهاند مراجعه نمایید).
۴- اگرچه پایتون یک زبان تفسیری است اما سرعت اجرای آن شگفتانگیز است
زبانهای به اصطلاح Interpreted به صورت خط به خط اجرا شده و اصطلاحاً کامپایل نمیشوند (نیازی به تبدیل به زبان ماشین ندارند) در حالی که زبانهای به اصطلاح Compiled باید ابتدا به زبان ماشین -یا همان صفر و یک- تبدیل شده و نیازمند یک کامپایلر برای اجرای دستورات دودویی هستند. تصوری که بین برنامهنویسان وجود دارد این است که زبانهای مفسّری از سرعت اجرای کمتری نسبت به زبانهای کامپایلری برخوردارند.
اگرچه چنین دیدگاهی را تاحدودی درست میتوان تلقی نمود اما این در حالی است که در سالهای اخیر پیشرفت تکنولوژی این ضعف را برای زبانهای مفسّری از بین برده است. اگر این دلیل هم باز برای شما کافی نیست، میتوان به پروژهای با نام PyPy اشاره کرد که با هدف ارتقای سرعت پایتون انجام شده است. این نسخه از پایتون میتواند به عنوان جایگزینی برای نسخههای ۲ و ۳ در نظر گرفته شود و به صورت قابل ملاحظهای از مفسّر پیشفرض پایتون یعنی CPython که به زبان C نوشته شده است، سریعتر خواهد بود.
۵- پایتون به صورت مداوم در حال پیشرفت است
اگرچه پایتون هنوز جوان است و زبان کاملی نیست، اما به سرعت در حال رشد است و در هر نسخهٔ جدید ویژگیهای منحصر به فردی همچون عملگرهای قدرتمندی برای ضرب ماتریسها، دستورات پردازش ورودی و خروجی همزمان و غیرهمزمان، توابع جستجوی سریع و بسیاری ویژگی دیگر افزوده میشود.
حال اگر مجاب شدهاید که یادگیری زبانی که شرکتهای بزرگی همچون گوگل از آن استفاده میکنند را فرا گیرید، خبر خوب این است که منابع آموزشی بسیاری در اختیار شما قرار دارد که یکی از معتبرترین آنها، سایت رسمی پایتون است که البته به زبان انگلیسی است (همچنین میتوانید به صورت رایگان از دورهٔ آموزش پایتون در سکان آکادمی نیز استفاده نمایید).
آیا شما هم با دلایل بالا برای شروع یادگیری پایتون موافقید؟ علاوه بر دلایل فوق، به نظر شما چه دلایل دیگری برای یادگیری پایتون میتواند وجود داشته باشد؟ نظرات، دیدگاهها و تجربیات خود را با ما و سایر کاربران سکان آکادمی به اشتراک بگذارید.
گویا آی تی – لینوکس در حقیقت تنها یک هسته است که بخشی اصلی از یک سیستم عامل محسوب می شود. دسکتاپ گرافیکی، ابزارهایی که توسط خط فرمان (Command-line) وجود دارند و سایر بخش های سیستم هرکدام پروژهای جداگانه ای به حساب می آیند. توزیع های لینوکس نرم افزار متن باز (open-source) را از پروژه های مختلف دریافت می کنند و سپس آن را با یک سیستم عامل جامع اقدام می نمایند که در نهایت شما می توانید آن را بر روی سیستم خود نصب کرده و از آن استفاده کنید
در حال حاضر نصب و استفاده از توزیع های لینوکس بسیار ساده است. کافی است آن ها را دانلود کنید و سپس با استفاده از یک ابزار مناسب آن ها را به صورت قابل بوت (bootable) بر روی یک دیویدی رایت کنید یا یک فلش درایو قابل بوت از آن ها بسازید. سپس باید کامپیوتر خود را ریست نمایید و این بار سیستم را از طریق دیویدی یا فلش درایو مربوط بوت کنید تا بتوانید از توزیع لینوکس در حالت live استفاده نمایید. در حالت شما می توانید توزیع لینوکس را بر روی کامپیوتر خود نصب کنید.
البته در نظر داشته باشید که در برخی از کامپیوترهای جدید برای بوت شدن لینوکس نیاز است تا ویژگی Secure Boot را غیرفعال کنید.
اوبونتو (Ubuntu) ، یک توزیع با کیفیت و با پشیبانی خوب
اوبونتو شناخته شدهترین نام در میان توزیع های لینوکس دسکتاپ است. در صورتی که تاکنون با لینوکس سر و کار نداشتید، اوبونتو می تواند بهترین گزینه برای آغاز کار شما باشد. این توزیع لینوکس به حدی عالی است که حتی نیازهای افراد باتجربه در این زمینه را نیز برطرف می کند.
اوبونتو از هر لحاظ کاربرپسند است. این سیستم عامل دارای یک صفحه دسکتاپ ساده است. نصب نرم افزارهای جانبی نیز در اوبونتو بسیار آسان است. در زمان فرایند نصب این سیستم عامل یک چک باکس به شما نمایش داده می شود که با انتخاب آن پلاگین فلش مربوط به مرورگر و سایر کدکهایی که برای اجرای فایل های صوتی و تصویری به آن ها نیاز دارید، به طور خودکار نصب می شوند. علاوه بر این ابزاری به نام Additional Driver در اوبونتو گنجانده شده است که تمام درایورهای مربوط به سخت افزار کامپیوتر شما را شناسایی می نماید و آن ها را به سادگی برایتان نصب می کند. این در حالی است که در سایر توزیع های لینوکس به سادگی نمی توانید به این ابزار دسترسی داشته باشید.
محبوبیت اوبونتو از آن جایی ناشی می شود که جامعه بزرگی از کاربران از آن استفاده می کنند و افراد زیادی مشتاق به کمک به سایرین هستند. اگر شما با مشکلی مواجه شوید یا سوالی داشته باشید، کافی است آن را در گوگل جستجو کنید. پس از جستجو به احتمال بسیار زیاد کسی را خواهید یافت که مشکلی مشابه با مشکل شما داشته است و پاسخی را در مقابل سوال خود دریافت کرده است. زیرا افراد بسیار زیادی هستند که از اوبونتو استفاده می کنند.
علاوه بر این محبوبیت اوبونتو به دلیل نرم افزارهای جانبی بسیار زیادی است که برای این توزیع لینوکس وجود دارد. اپلیکیشن هایی مانند گوگل کروم و اسکایپ به طور رسمی توسط اوبونتو پشتیبانی می شوند در حالی که ممکن است در توزیع های دیگر لینوکس این مورد وجود نداشته باشد. شما با استفاده از اوبونتو می توانید به سادگی آخرین نسخه از درایورهای کارت گرافیک NVIDIA را دریافت کنید، در حالی که در سایر توزیع های لینوکس این کار کمی دشوار است.
یکی دیگر از خصوصیات مثبت اوبونتو آن است که اگر شما از انتشار LTS استفاده کنید تا ۵ سال از زمان انتشار آن می توانید از به روز رسانی های امنیتی این توزیع بهره مند شوید. اوبونتو هر ۲سال یک بار نیز یک نسخه جدید LTS را منتشر می کند. این بدان معنا است که شما فقط نیاز است تا هر ۲ سال یک بار یک آپگرید کلی انجام دهید. از طرفی نیز چون تا ۵ سال به روز رسانی های امنیتی در اختیارتان قرار می گیرد بنابراین می توانید این آپگرید را تا ۵ سال به تاخیر بیندازید.
اوبونتو خود دارای توزیع های مختلفی است که محیط دسکتاپ و اپلیکیشن های هر یک از این توزیع ها با دیگری تفاوت دارد. اما هسته اصلی تمام آن ها سیستم عامل اوبونتو است. توجه داشته باشید که توزیع های دیگر اوبونتو از نرم افزارهایی که بر روی توزیع ابونتو نصب می شوند نیز پشتیبانی می کنند. به عنوان مثال اگر شما یک کامپیوتر قدیمی دارید که دارای مشخصات سخت افزاری پایینی است، می توانید از لوبنتو (Lubuntu) استفاده کنید. این توزیع دارای محیط دسکتاپ بسیار سبک تری نسبت به محیط دسکتاپ اوبونتو است. (زیرا دسکتاپ اوبونتو دارای امکانات و ویژگی های زیادی است.)
توزیع مینت (Mint)، با صفحه دسکتاپ سنتی تر
توزیع مینت نیز همانند اوبونتو بسیار محبوب است و نمی توان این موضوع را انکار کرد که برخی از کاربران این توزیع لینوکس را به اوبونتو ترجیح می دهند. بخشی از توزیع مینت بر پایه اوبونتو ایجاد شده است. اما از این توزیع از صفحه دسکتاپ Cinnamon یا Mate استفاده می کند. به جز مینت توزیع های دیگری از لینوکس نیز وجود دارند که دارای صفحه های دسکتاپ معمولی، به همراه یک نوار وظیفه، یک لیست پنجره ای و یک منوی پاپ آپ اپلیکیشن ها هستند. اما برخی از کاربران به دنبال یک دسکتاپ بدون عیب و نقص می گردند به طوری که چیز جدید و ناشناخته ای در آن دسکتاپ برایشان وجود نداشته باشد. دسکتاپ های Mate و Cinnamon دقیقا همان چیزی هستند که این دسته از کاربران می خواهند.
بنابراین اگر شما از اوبونتو استفاده می کنید و ترجیح می دادید که یک صفحه دسکتاپ معمولی تر داشتید، در نتیجه به شما توصیه می کنیم تا از توزیع مینت استفاده کنید.
مینت اندکی با اوبونتو تفاوت دارد. به طوری که بسته های کدک متفاوتی را برای راحتی بیشتر کاربر ارائه می دهد. اما در عوض در اوبونتو شما می توانید با انتخاب یک چک باکس تمام کدک های لازم را نصب کنید. اما نصب این کدک ها در توزیع مینت به صورت جداگانه انجام می شود. (البته به همان سادگی اوبونتو قابل نصب هستند.) در نهایت نیز از آن جایی که توزیع مینت بر پایه اوبونتو ایجاد شده است، شما هنوز می توانید از هزاران اپلیکیشنی که برای اوبونتو عرضه شده است در این توزیع لینوکس نیز استفاده کنید.
فدورا (Fedora) ، توزیعی بر پایه فناوری Bleeding Edge و پشتیبانی از نرم افزارهای متن باز
توزیع اوبونتو و مینت دو نمونه از توزیع هایی هستند که به شما پیشنهاد می کنیم تا برای شروع و یادگیری لینوکس از آن ها استفاده کنید. اما اگر به دنبال توزیع متفاوت تری می گردید ما به شما فدورا را پیشنهاد می کنیم.
اگرچه دارای شباهت های زیادی با سایر نسخه های لینوکس است، اما از جهاتی تفاوت های اندکی نیز با آن ها دارد. به عنوان مثال فدورا تنها از نرم افزارهای متن باز پشتیبانی می کند. هم چنین برخلاف اوبونتو که درایورهای مرتبط با سخت افزار کامپیوترتان را به شما پیشنهاد می دهد، در فدورا این خود شما هستید که در صورت نیاز باید به دنبال درایورهای مناسب برای سخت افزارتان بگردید.
هم چنین توسعه دهندگان فدورا با پروژه های متن بازی همچون Gnome کار می کنند و معمولا کمتر در توزیع های خود تغییر ایجاد می نمایند. سیستم عامل فدورا که با نام Fedora Workstation نیز شناخته می شود کاملا خود را با نیازهای توسعه دهندگان و برنامه نویسان وقف می دهد. به طوری که دسترسی به امکانات و ویژگی های توسعه یک نرم افزار به سادگی در اختیار آن ها قرار می گیرد. با این وجود این سیستم عامل به گونه ای طراحی شده است که طیف وسیعی از کاربران، از دانش آموزان گرفته تا افراد حرفه ای می توانند به راحتی از آن استفاده نمایند.
تقریبا هر ۶ ماه یک بار نسخه های جدیدی از فدورا منتشر می شود به طوری که هر نسخه حدودا به مدت ۱۳ ماه از پشتیبانی به روز رسانی های امنیتی برخوردار خواهد بود. چنانچه می خواهید از این پشتیبانی ها برخوردار باشید باید حداقل دومین آپگرید منتشر شده فدورا را دریافت کنید.
سایر توزیع های لینوکس
علاوه بر توزیع هایی که در بالا به آن ها اشاره شد، نمونه های دیگری نیز وجود دارند که هر کدام به دلایلی طرفداران خود را دارند و شما نیز می توانید از آن ها استفاده کنید.
این توزیع های لینوکس معمولا توسط یک تیم کوچک ایجاد شده اند، از جمله آن ها می توان به Elementary OS اشاره کرد. Elementary OS دارای یک دسکتاپ ساده و تمام عیار است و این مسئله نیز به دلیل دسکتاپ pantheon سفارشی شده آن می باشد. دسکتاپ این سیستم عامل که ظاهرا خوب به نظر می رسد کاملا با دسکتاپ سایر توزیع های لینوکس متفاوت است. اما ممکن است به اندازه توزیع های دیگر آزمون و خطا بر روی آن صورت نگیرد و تغییرات چندانی در آن ایجاد نشود. پیش از آن که شما این توزیع را از وب سایت Elementary دانلود نمایید از شما درخواست می شود تا مبلغی را به عنوان کمک به تیم توسعه دهندگان اهدا کنید. با این وجود شما می توانید مبلغ را ۰$ وارد کرده و آن را به صورت رایگان دانلود کنید.
دبیان (Debian) نیز یکی از توزیع های عالی لینوکس به شمار می رود که پایه و اساس اوبونتو و بسیاری دیگر از توزیع های لینوکس بر مبنای این توزیع شکل گرفته است. اگر شما به دنبال یک محیط پایدار می گردید که کمتر در آن تغییرات رخ دهد، در نتیجه دبیان می تواند گزینه مناسبی باشد. این در حالی است که اوبونتو بیشتر به روز رسانی می شود و تمرکز آن بر روی کامپیوترهای دسکتاپ است.
توزیع آرک (Arch) نیز گزینه مناسب است برای کسانی که کنجکاوند بدانند که هرچیزی چگونه کار می کند. زیرا در این توزیع لینوکس خودتان باید همه چیز را پیکربندی کنید. ما به شما پیشنهاد می کنیم که توزیع آرک را برای شروع کار انتخاب نکنید. زمانی که کمی باتجربه تر شدید و توانستید با توزیع های دیگر لینوکس همانند اوبونتو به راحتی کار کنید در آن زمان آرک می تواند گزینه مناسبی برای درک بهتر شما از عملکرد لینوکس باشد. ضمنا در هنگام نصب این توزیع مطمئن شوید که راهنمای نصب آن در دسترس شما قرار دارد.
تیلز (Tails) نیز که به صورت یک سیدی لایو موجود است و تا جای ممکن امنیت را برایتان برقرار می کند و حریم خصوصی شما را حفظ می نماید. افرادی مانند ادوارد اسنودن، مقامات سیاسی و روزنامه نگاران که نیاز به حداکثر امنیت دارند از تیلز استفاده می کنند. این توزیع لینوکس به طور خودکار از طریق Tor فعالیت های شما را در وب مسیریابی می کند و سایر ابزارهای امنیتی را در اختیارتان قرار می دهد. از آن جایی که تیلز در یک محیط لایو اجرا می شود، این اطمینان را به وجود می آورد که تمام ردپاهای شما در زمان بوت مجدد پاک خواهند شد. تیلز یک توزیع لینوکس همه منظوره نیست اما اگر به دنبال توزیعی از لینوکس می گردید تا حریم خصوصی شما در آن حفظ شود، باید گفت که تیلز بهترین گزینه است.
خلاصه ای از داستان فیلم بدین صورت است که نقش اصلی این فیلم فردی است که مایکل نام دارد. او به عنوان فروشنده بیمه در حال کار کردن است و معمولا رفت و آمد هایی دارد. یک روز طی رفت و آمد هایی که گاهی به کارهایش مربوط می شود و گاهی شخصی است، تماسی دریافت می کند. مخاطب تماس فردی ناشناس است، و از مایل می خواهد که هویت یکی از مسافران قطار را شناسایی کند. مایکل برای پیدا کردن هویت این فرد وقت زیادی ندارد اما باید تا قبل از آخرین توقف کارش را به خوبی انجام دهد.
او شروع به ماجراجویی می کند و متوجه می شود که در این وادی یک نقشه جنایت در کار است که این نقشه به مرگ مسافران قطار می انجامد بدین صورت او وارد این بازی شده و ماموریت پیدا می کند که جان مردم و مسافران قطار را نجات دهد.
کارگردان قدرتمند این فیلم، جوم کالت سرا نام دارد. در سال ۲۰۱۵ استدیوکانال این فیلم را خریداری کرد و در نیمه اول ژانویه ۲۰۱۸ شاهد اکران این فیلم اکشن جذاب و هیجان انگیز بوده ایم.
فیلم سینمایی اکشن جهش یافته در حقیقت قسمت آخر از مجموعه X-men یا مردان ایکس است. در آخرین قسمت از قبل از جهش یافته شاهد این بودیم که آخرین فرد جهش یافته هم نابود می شود اما در ادامه با روی کار آمدن این قسمت جدید ظاهرا این مجموعه قصد تمام شدن ندارد.
در این فیلم احتمالا شما هم حس این را خواهید داشت که اکثر بخش های فیلم در یک تیمارستان ساخته شده است. در حقیقت در جهش یافته گروهی وجود دارند که هنوز آن طور که باید قدرت واقعی و کامل خود را بدست نیاورده اند و لاجرم آن ها را در این مکان نگهداری می کنند.
این افراد قصد دارند که قهرمان شوند و برای همین تلاش های خود را شروع می کنند اما در این تیمارستان فارغ التحصیلان مدرسه چارلز اگزاویر نیز زندگی می کنند
برای مشاهده تریلر فیلم اکشن جهش یافته کلیک کنید
این فیلم که به کارگردانی Luke Sparke تولید شده در واقع داستان زندگی افرادی است که پس از یک حمله مرگبار، شانس مجدد زندگی کردن را یافته اند. آن ها بعد از این که این واقعیت را دریافتند متوجه می شوند که برای ادامه زندگی و حتی مبارزه، از دشمنان پیشی گرفته اند.
بنابراین تمام عزم خود را جزم می کنند تا با همکاری هم بتوانند از این سد عبور کنند و به زندگی معمولی و طبیعی خود بازگردند.
برای مشاهده تریلر این فیلم کلیک کنید
این فیلم در واقع به عنوان ژوراسیک ۲ شناخته می شود که به صورت ترتیبی ۵ امین فیلم از مجموعه پارک ژوراسیک می باشد. داستان این بخش از فیلم نیز بدین قرار است که، شما در این فیلم شاهد دایناسورها و نبرد آن ها با انسان ها خواهید بود. در حقیقت دایناسورها از کنترل خارج می شوند و بدین ترتیب زندگی مردم را تهدید می کنند اما مردم به دنبال راهی برای نجات خود هستند.
در همین حال یک نظامی قدیمی سعی می کند که روی دایناسور های خشمگین تاثیر بگذارد و آن ها را وحشت زده کند.
برای مشاهده تریلر فیلم کلیک کنید
معمولا در فیلم های چینی و آسیایی کارهای خارق العاده ای رخ می دهد. داستان این فیلم حول ستاره این فیلم و نقش اصلی آن یعنی ژنگ کایسی می چرخد. او که فردی جوان است بدهی بسیار بزرگی دارد و از پس پرداخت آن بر نمی آید. بنابراین برای اینکه بتواند این پول را پرداخت کند لاجرم وارد یک دور مسابقات عجیب و غریب شود تا بتواند با پیروزی در آن، بدهی اش را پرداخت کند اما در حین مسابقات اتفاقاتی رخ می دهد که جذابیت آن به دیدن خود فیلم است..
برای مشاهده تریلر این فیلم کلیک کنید
در این فیلم چینی هم با رویداد های عجیب و غریب و خارق العاده مواجه می شوید. داستان فیلم به این قرار است که، یک سری اتفاقات عجیب و غریب رخ می دهد که مسئولیت بررسی آن بر عهده کاراگاه دی می باشد. او در حال بررسی این رخداد های عجیب داستان فیلم را می سازد و ماجرایی هیجان انگیز را به تصویر می کشد اما در این میان اتهاماتی به او داده می شود که می بایست در خلال تمام این چیزهای عجیب و غریب، خود را از این اتهامات نیز آزاد کند.
برای مشاهده تریلر این فیلم کلیک کنید
این فیلم نیز از جمله فیلم های جنایی است که باید حوصله زد و خورد های داستان آن را داشته باشید. در فیلم اکشن ۲۱۱، فردی به نام مایک چاندلر در نقش پلیسی حاذق ایفای نقش می کند. او در گیر ماموریت های خاصی می شود اما از میان تمام ماموریت ها، یک بار سارقین بانک به پست او می خورند و باید با آن ها درگیر شود و اموال مردم را از چنگ آن ها نجات دهد.
برای مشاهده تریلر فیلم اکشن ۲۱۱ کلیک کنید
در فیلم های هندی معمولا همیشه نوعی درگیری احساسی مخصوصا درگیری های احساسی بین فرزند و مادر دیده می شود. در این فیلم نیز با وجود اکشن بودن، باز هم تلالویی از احساس های مادرانه و فرزندی دیده می شود که این احساس می تواند زیر بنای رخدادهای عظیمی باشد.
بازیگر نقش اصلی این فیلم، فردی است که جوانی و جویای نام بودن، او را وارد مسیری می کند که انتهای آن ناشناخته است. او به مادرش قول داده تا توان دارد در کشورش خدمت کند و اوضاع هند را بهبود بخشد. به همین خاطر درسش را می خواند و برای خدمت به کشورش باز می گردد اما از همان روز اول، رویدادهایی رخ می دهند که داستان فیلم را می سازد.
برای مشاهده تریلر این فیلم کلیک کنید
داستان این فیلم شامل ماجرایی است که به تاریخ بر می گردد. تیموجین فردی است که پدرش را از دست می دهد. تا خبر مرگ پدرش را می شنود به زادگاهش باز می گردد تا شاید اوضاع را سر و سامان دهد. با عظیمت او به زادگاهش به طور ناگهانی دوستان پیشین پدرش، به آن ها حمله ور می شوند و خانواده او را به طور کامل از بین می برند. او حالا باید مبارزه کند و در این میان داستان فیلم شکل می گیرد.
برای مشاهده تریلر فیلم چنگیز خان کلیک کنید
Deadpool فیلمی است که در آن فردی به صورت کمدی و البته انتقام جویانه مبارزاتی انجام می دهد و تلفیقی از کمدی و جنگ را به تصویر می کشد که این دو تناقض موجب شده بسیاری از بینندگان به آن امتیازهای مثبت دهند.
Deadpool2 در حقیقت دنباله ای از Deadpool است که در آن باز این تناقض بکار گرفته شده تا داستان فیلم هیجان انگیز باشد. قهرمان این داستان قصد دارد دوباره طی اقداماتی جنگجویانه البته با طعم طنز و کمدی، انتقام خود را بگیرد. لازم است که ابتدا مسیر زندگی اش را عوض کند و در این وادی اتفاقات جالبی رخ می دهد.
برای مشاهده تریلر فیلم کلیک کنید
داستان این فیلم شما را به آینده ای بسیار دور که حتی ذهن بشر به آن فکر نمی کند می برد. در این داستان انسان ها توسط یک فاجعه از بین می روند و بازماندگان روش های جدیدی ابداع می کنند تا بتوانند جان سالم به در ببرند و زندگی خود را از سر گیرند.
در ادامه داستان کشورهای قوی کشورهای کوچک تر و ضعیف تر را می خورند و منابع حیاتی روی زمین هم رو به اتمام است. در خلال این ماجرا دو فرد به نام تام و هستر، که هستر فردی خطرناک است، وارد ماجرا می شوند و برای نجات می جنگند اما بعد از یک همکاری غیر منتظره، با هم و با کمک قدرت یکدیگر تلاش می کنند که بتوانند زندگی را نجات دهند. اتحاد آن ها خالق رویداد های عجیب و غریبی است که بیننده را پای فیلم می نشاند بدون این که لحظه ای احساس خستگی کند
برای دانلود تریلر فیلم موتورهای مرگبار کلیک کنید
آنچه مشاهده کردید، لیستی از بهترین فیلم های اکشن سال ۲۰۱۸ بود که از نظر علاقمندان به فیلم ارزش دیدن را دارند. در صورتی که شما هم فیلم اکشنی دیده اید که صحنه های آن هنوز در خاطرتان مجسم است، می توانید برای معرفی فیلم مورد نظر خود از بخش نظرات استفاده کنید.