اخبار فناوری و شبکه

اخبار فناوری و شبکه

تازه های شبکه و IT
اخبار فناوری و شبکه

اخبار فناوری و شبکه

تازه های شبکه و IT

معرفی بهترین کتابخانه های PHP

یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی وب ، زبان برنامه نویسی php هست که به شدت بین برنامه نویس ها محبوب هست. اگر نگاهی بهانجمن PHP روی گیت‌هاب بیندازید، متوجه خواهید شد که روزانه پروژه‌های بسیار جذابی با استفاده از PHP پیاده‌سازی می‌شوند.
کتابخانه های زیادی برای برنامه نویسی php موجود هست اما چند کتابخانه به شدت معروف و پر کاربرد هستند در این مطلب میخواهیم ۲۰ کتابخانه معروف و پر کاربرد php رو معرفی کنیم. که جزو محبوب‌ترین کتابخانه‌های سال ۲۰۱۶ هستند. این کتابخانه‌های متن باز کمک خوبی برای پیاده‌سازی پروژه‌های PHP خواهد بود.اگر هم دنبال منابع آموزش برنامه نویسی php هستید میتوانید از مطالب آموزشی داخل سایت استفاده کنید مثل آموزش مقدماتی تا متوسطه PHP ، آموزش php از صفر تا صد و دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی PHP Essential به زبان اصلی ،البته این سه عنوان که معرفی کردیم فقط سه مطلب بود از آموزش php داخل سایت ، یک مطلب دیگر هم در سایت منتشر کردیم که با استقبال فوق العاده کاربران روبرو بود آن همآموزش ساخت ربات تلگرام با PHP هست.

معرفی بهترین کتابخانه های PHP

بهترین کتابخانه های PHP

کتابخانه پی اچ پی Monolog :

با استفاده از کتابخانه‌ی Monolog می‌توانید یک سیستم پیشرفته‌ی ورود به پنل  طراحی کنید که از وب سرویس ها ، دیتابیس ها و فایل ها لاگ می‌گیرد. این کتابخانه کاربرد های فراوانی دارد و با سه فریمورک Laravel، Symfony2 و Slim نیز سازگار است. 

کتابخانه پی اچ پی PHPExcel :

این کتابخانه مجموعه‌ای از کلاس‌های PHP ای است که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد قابلیت ویرایش صفحه گسترده (spreadsheet) را در برنامه‌های خود پیاده‌سازی کنند. PHPExcel  از فرمت‌های پرکابردی مثل.xls و .xlsx، .ods و CSV پشتیبانی می‌کند. 

کتابخانه پی اچ پی PHP-ML :

PHP-ML یک کتابخانه‌ی جالب برای پیاده‌سازی تکنیک یادگیری ماشین است. PHP-ML این امکان را به شما می‌دهد که با استفاده از یک API به ربات خود بیاموزید بر طبق داده‌های ورودی تصمیم‌گیری کند. این کتابخانه الگوریتم‌های گوناگونی برای تشخیص الگو و محاسبات آمار پیچیده ارائه می‌دهد.

کتابخانه پی اچ پی Opauth :

این کتابخانه‌ی کاربردی به کاربران اجازه می‌دهد تا از طریق شبکه‌های اجتماعی مثل گوگل‌پلاس، فیس بوک، توییتر، گیت‌هاب، اینستاگرم و لینکدین هویت خود را تایید کنند. فریمورک‌های زیادی از Opauth پشتیبانی می‌کنند. 

کتابخانه پی اچ پی Whoops :

Whoops جزییات دقیق خطاها و اشکالات را به شما نشان خواهد داد. این کتابخانه یک صفحه خطا را نشان می‌دهد که در آن تمامی اشکالات با رنگ و سایزبندی مختلف مشخص است.  فریمورک لاراول از این Whoops پشتیبانی می‌کند. 

کتابخانه پی اچ پی FastCache :

سیستم کش این کتابخانه سرعت بارگذاری سایت را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد. FastCache به جای فرستادن هر کوئری به پایگاه داده، مورادی را ارسال می‌کند که خاص و منحصر بفرد است. به این معنا که اگر یک جست و جوی مشابه را ۱۰۰۰ بار انجام داده باشید، تنها یک بار از پایگاه داده استفاده می‌شود. بقیه‌ی ۹۹۹ بار از کشِ سیستم بارگذاری می‌شود. 

کتابخانه پی اچ پی Guzzle :

Guzzle یکی از بهترین کتابخانه‌هایی است که برای  کار با HTTP وجود دارد. این کتابخانه از عهده‌ی انجام هر کاری در مورد HTTP از جمله درخواست‌های همزمان و غیر همزمان، کوکی‌های HTTP، آپلود و دانلود‌های زیاد و حجیم برمی‌آید. کار کردن با این کتابخانه بسیار آسان است. 

کتابخانه پی اچ پی Munee :

Munee ترفند های زیادی را امکانپذیر می‌سازد. برای مثال کارهایی مثل ترکیب چند فایل CSS یا جاوا اسکریپت با یکدیگر، تغییر اندازه تصویر و کوچک سازی فایل ها یا فشرده سازی بر اساس Gzip به راحتی توسط این کتابخانه قابل اجراست. وظایفی که مطرح شد هم درسمت سرور و هم در سمت کاربر اجرا می‌شود تا ذخیره سازی مطلوبی انجام شود. 

کتابخانه پی اچ پی Twig :

Twig یک موتور قالب ساز است که با استفاده از آن می‌توانید کد های کوتاه تر و خواناتری بنویسید. این کتابخانه هر امکان پیشرفته ای که از یک موتور قالب ساز انتظار دارید، مانند مثل کار با حلقه‌ها، متغیرها و شروط،  به شما می‌دهد. 

کتابخانه پی اچ پی Goutte :

Goutte یک خزنده‌ی وب است که با استفاده از ان می‌توانید اطلاعات مورد نظر خود را از صفحات  HTML یا XML  به دست آورید. در واقع یک درخواست به آدرس اینترنتی مورد نظر فرستاده می‌شود و پاسخی دریافت می‌شود. این پاسخ به توسعه دهنده اجازه می‌دهد تا به روش‌های گوناگون با صفحه مورد نظر در تعامل باشد.

کتابخانه پی اچ پی Climate :

این کتابخانه برای افرادی مناسب است که دستورات PHP را از خط فرمان اجرا می‌کنند. Climate مجموعه روش هایی را برای برقراری ارتباط با ترمینال ارائه می‌دهد. 

کتابخانه پی اچ پی Alice :

این کتابخانه‌ بر پایه Faker ساخته شده است که اشیای جعلی برای تست تهیه می‌کند. روش کار به این صورت است که  ابتدا باید ساختار اشیای مورد نظر خود را بسازید. سپس با فراخوانی تابع آلیس، این شی جعلی به یک شی‌ واقعی با مقادیر تصادفی تبدیل می‌شود.  

کتابخانه پی اچ پی Ratchet :

این کتابخانه از PHP برای پشتیبانی از WebSocket ها استفاده می‌کند. WebSocket یک کانال ارتباطی میان سرور و کلاینت به صورت لحظه‌ای برقرار می‌کند. برای این منظور Ratchett پردازش‌های جداگانه‌ای را ایجاد می‌کند که همیشه در حال اجراست و پیام‌ها را به صورت ناهمگام ردوبدل می‌کند. 

کتابخانه پی اچ پی PHPMailer :

این کتابخانه در سیستم‌هایی مثل وردپرس و دروپال پیاده‌سازی شده و یکی از امن‌ترین راه‌کارهای ارسال ایمیل در PHP است. PHPMailer  توسطSMTP پشتیبانی می‌شود و می‌توانید ایمیل‌های مبتنی بر HTML را با استفاده از آن ارسال کنید. 

کتابخانه پی اچ پی Hoa :

Hoa یک کتابخانه‌ی واحد نیست. این سیستم مجموعه‌ای از ۵۰ کتابخانه‌ی کاربردی را ارائه می‌دهد که برای توسعه‌ی وب مفیدند. Hoa کاملا ماژولار است. به این معنی که می‌توانید از هر کتابخانه‌ای که مدنظرتان است، بدون هیچ در هم ریختگی استفاده کنید.  

کتابخانه پی اچ پی CssToInlineStyles :

برای ساخت یک ایمیل در قالب HTML کد‌های CSS باید بصورت inline نوشته شود. CssToInlineStyles این کار را به راحتی برای‌مان انجام خواهد داد. کافیست تا کد های خود را در یک فایل .css  بنویسید تا این کتابخانه با استفاده از انتخاب‌گرها، کد‌ها را به تگ‌های  مناسب خود اختصاص دهد. 

کتابخانه پی اچ پی Stringy :

برای هرگونه تغییری در رشته‌ها باید از این کتابخانه استفاده کنید. Stringy متد های مختلفی از جمله( reverse(), htmlEncode(), toAscii()  )  را برای اصلاح متن پیشنهاد می‌دهد. 

کتابخانه پی اچ پی Robo :

این کتابخانه یک اجرا کننده‌ی وظیفه(task) می‌باشد که فقط مختص PHP  است. با استفاده از Robo می‌توانید یک اتوماسیون برای خود راه بیندازید تا گردش کارتان بهبود یابد. کتابخانه‌ی Robo می‌تواند تست انجام دهد و به بروزرسانی‌های کنترل نسخه رسیدگی کند. 

کتابخانه پی اچ پی PHP Humanizer :

این کتابخانه از متد های مختلفی استفاده کرده و متغیرها را به شکلی خوانا و قابل فهم برای افراد تبدیل می‌کند. برای مثال می‌تواند اعداد یونانی را ترجمه کند، رشته‌های طولانی را کوتاه کند  و یا بایت‌ها را به شکل kB/MB/GB محاسبه ‌کند. این کتابخانه بیشتر از ۱۵ زبان (حتی از نوع گفتاری) را پشتیبانی می‌کند. 

کتابخانه پی اچ پی ColorExtractor :

ColorExtractor کتابخانه‌ی سودمندی  است که برای استخراج رنگ از تصاویر استفاده می‌شود. این کتابخانه تمامی پیکسل‌های تصویر را بررسی کرده و یک پالت رنگی به ما بر می‌گرداند. توسعه دهندگان از این پالت رنگی برای تشخیص رنگ قالب استفاده می‌کنند و طراحی خود را با آن انطباق می‌دهند. 

در این پست سعی کردیم بهترین کتابخانه های php رو معرفی کنیم اگر شما هم کتابخانه ای رو میشناسید که به نظرتون مفید و پر کاربرد هستد در بخش نظرات اعلام کنید تا در این مطلب اضافه کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.